Vaření.czReceptyBůčková roláda s hráškem

Bůčková roláda s hráškem

Recept na tučnější jídlo, které si ale občas můžeme dovolit.


4.712x
45 min

Postup přípravy

Bůček rozřízneme na širší plát, který naklepeme, osolíme, opepříme a poklademe plátky anglické slaniny. Na oleji zpěníme očištěnou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na půlkolečka nakrájený párek a do této směsi vmícháme osolená a rozšlehaná vejce. Mícháme, až se vejce srazí, a nakonec přidáme hrášek. Tuto směs rozetřeme na plát připraveného bůčku. Bůček srolujeme v roládu. Bůčkovou roládu s hráškem sepneme jehlami na špízy, vložíme do pekáče, podlijeme vodou a okmínujeme. Bůčkovou roládu s hráškem pečeme přikrytou asi 1 hodinu na 220 °C. Hotovou bůčkovou roládu s hráškem krájíme na slabé plátky a podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.
user-icon

autor máma


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bůčková roláda s hráškem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena