Bůček s červeným zelím

Recept na pečený bůček se zelím, jablky a červeným vínem.


4.724x
120 min
5×

Postup přípravy

Maso omyjeme, vrchní kůži nařízneme do čtverečků, osolíme, posypeme grilovacím kořením a kmínem, podlijeme vodou a dáme péct. Jablka očistíme, zbavíme jádřince a nakrájíme na plátky. Červené zelí nakrájíme, osolíme, jemně pocukrujeme a přidáme ke skoro upečenému masu, podlijeme červeným vínem a přikryté pečeme ještě asi 25 minut. Zelí nemícháme. Chvíli před dopečením naskládáme na zelí na tenké plátky pokrájená kyselejší jablíčka. Bůček s červeným zelím dopečeme a podáváme nejlépe s bramborovým knedlíkem.
user-icon

autor konko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bůček s červeným zelím

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena