Bůček na zelí

Pikantní směs bůčku, zelí, protlaku, kečupu a kari.


3.76x
90 min
1×

Ingredience

3 kscibule
1 láhevkečup
1 konzervarajčatový protlak
1 lžícekari
1 hlávkazelí
1 kgbůček

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Zelí očistíme a nakrájíme nahrubo.

Na cibuli osmažíme do červena na kostky nakrájený bůček, přidáme nakrájené zelí, kečup, protlak, kari, sůl a pepř. Promícháme, podlijeme trochou vody a dáme do trouby péct. Pečeme, dokud maso a zelí nezměkne. Častěji mícháme.

K bůčku na zelí podáváme brambory, špagety, rýži či chléb. Já jsem zvolil špagety.
user-icon

autor MILAN


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bůček na zelí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.