Bublanina s rybízem

Lehoučká bublanina s kyselejším ovocem.


4.7107x
30 min
17×

Postup přípravy

Celá vejce našleháme šlehačem. Za stáleho šlehání přidáváme po částech vřelou vodu - hmota hodně nabude. Za stálého šlehání přidáváme po částech cukr. Mouku a prášek do pečiva dáme do mísy a přidáváme našlehanou hmotu.

Hlubší plech vyložíme pečícím papírem a těsto do něj nalijeme.

Hustě posypeme očištěným červeným rybízem, po částečném povolení může být i mražený.

Bublaninu s rybízem pečeme ve vyhřáté troubě na 175 °C. Vychladíme a krájíme na kostky.
user-icon

autor 2malasisi2


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bublanina s rybízem

Zpět na recept