Brynzová pomazánka z Krnova

Jednoduchý recept na barevnou pomazánku na chléb i bagetu.


4.7201x
20 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout a oloupeme. Vejce rozpůlíme a bílky nakrájíme na kostičky. Cibuli a papriky nakrájíme nadrobno.

Brynzu utřeme s máslem a vařenými žloutky, vmícháme mletou papriku a přidáme nakrájené bílky, cibuli a papriky. Pomazánku dobře promícháme a vychladíme. Sůl jsem vynechala, protože brynza je hodně slaná.

Brynzovou pomazánku z Krnova namažeme na chléb, ozdobíme nasekanou pažitkou nebo petrželkou, kolečkem papriky a vařeného vejce.
user-icon

autor veraricna


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Brynzová pomazánka z Krnova

Zpět na recept