Bruschetta s rajčetem

Jednoduchá snídaně, která je hotová za 5 minut.


5.02x
10 min

Ingredience

1 stroužekčesnek
1 ksrajče
1 ksbageta
5 lístkůčerstvá bazalka

Postup přípravy

Bagetu rozkrojíme a vydatně prolijeme dobrým olivovým olejem. Ten je prakticky základní surovinou a nositel hlavní chuti.

Bagetu dáme mírně rozpéct do trouby, ne moc. Jen aby byla mírně křupavá. Klidně můžeme použít i starší pečivo.

Rozpečené bagetu trochu očesnekujeme a nahoru dáme na kostičky pokrájené rajče a lístky bazalku.

Bruschettu s rajčetem ihned podáváme.

user-icon

autor marthaanna


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bruschetta s rajčetem

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.