Bruschetta s rajčaty a krémovým sýrem

Jednoduchý recept na bruschettu se zeleninou, kterou doplníme o krémový sýr.


5.04x
25 min
1×

Postup přípravy

Bagetu nakrájíme na šikmé plátky a jednu stranu namočíme ve směsi olivového oleje, soli, mletého černého pepře a balsamica.

Plátky bagety dáme na plech vyložený alobalem a zlehka opečeme.

Nasekáme rajčata na kousky, cibuli a čerstvou bazalku najemno. Smícháme dohromady, osolíme, opepříme a zakápneme tabascem.

Opečenou bagetu potřeme krémovým sýrem a znovu vložíme na chvíli do trouby.
Poté naservírujeme s rajčaty.

Bruschettu s rajčaty a krémovým sýrem podáváme jako chutný předkrm, lehkou večeři nebo jako chuťovku při různých příležitostech.
user-icon

autor Leonnie


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bruschetta s rajčaty a krémovým sýrem

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.