Bruschetta s kaki a mozzarellou

Recept na jednoduchou a rychlou chuťovku připravenou ze starého chleba, ovoce kaki a mozzarelly.


3.04x
20 min

Postup přípravy

Ovoce kaki a mozzarellu nakrájíme na menší kousky.

Plátky starého chleba nebo ciabatty potřeme olivovým olejem, poklademe kousky ovoce kaki a mozzarelly. Pečeme 10 - 15 minut v předehřáté troubě na 190 - 200 °C, dokud se sýr nerozteče a ciabatta je nahnědlá a křupavá.

Bruschettu s kaki a mozzarellou podáváme ještě trochu teplou, krásně vonící a křupavou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bruschetta s kaki a mozzarellou

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.