Broumovské podkovy

Jestli patříte k milovníkům kapra, třeba vám zachutná tento recept.


3.089x
35 min

Postup přípravy

Podkovy kapřího masa omyjeme a dobře osušíme. Česnek oloupeme a utřeme s pepřem a solí, přidáme nasekanou petrželku a celerovou nať a vše vymícháme na hladkou pastu. Podkovy touto směsí z obou stran potřeme a dáme klidně na hodinu do lednice odležet.

V hlubší pánvi rozehřejeme olej, vložíme do něj rybu a zvolna po obou stranách dozlatova opečeme. Když jsou hotové, položíme je na papírovou kuchyňskou utěrku a tím je zbavíme přebytečného tuku.

Osmažené podkovy servírujeme s plátky citrónu a vynikající přílohou jsou vařené brambory s máslem a sypané bylinkami.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Broumovské podkovy

Zpět na recept