Broskvová salsa

Recept na výbornou omáčku vhodnou ke kuřecímu masu i ke studenému hovězímu masu.


4.36x
30 min
1×

Postup přípravy

Tvrdší žlutomasé broskve spaříme vroucí vodou, zchladíme ve studené vodě, oloupeme, nakrájíme na kostičky a pokapeme citronovou šťávou. Chilli papričky nasekáme na jemno, cibuli jemně nakrájíme, mátu a koriandr jemně nasekáme. Všechny připravené suroviny promícháme s olivovým olejem a necháme vychladit. Broskvovou salsu podáváme jako chutnou studenou omáčku k různým masům podle chuti.
user-icon

autor lumik

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Broskvová salsa

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena