Broskve pod peřinou

Broskve pod peřinou mohou být teplým sladkým předkrmem, dezertem, nebo jen chuťovkou pro slabé chvilky.


3.1104x
20 min

Postup přípravy

Mandle spaříme, oloupeme a nasekáme na nudličky. Z bílků ušleháme tuhý sníh. Gril rozpálíme na 230°C. Broskve rozložíme řeznou stranou nahoru do ohnivzdorné misky. Do důlků od pecek dáme vždy po lžičce čokoládového krému. Na takto připravený základ uděláme sněhovou peřinu, kterou posypeme sekanými mandlemi. Misku dáme pod gril a zapékáme dozlatova. Broskve pod peřinou ihned servírujeme.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Broskve pod peřinou

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena