Pokud vynecháte salámek, budete mít výborný vegetariánský pokrm. Pro dětičky zase nepřidáte chilli.
Hodnocení
2.9
/ 5 (989x)
Doba přípravy
30 min
Chutnalo
1x
Ingredience
Ostatní
SůlNaN -
Vejce2 ks
MásloNaN -
MlékoNaN -
Cibule2 ks
SalámNaN -
Brokolice1 ks
Mletý pepřNaN -
Těstoviny300 g
ChilliNaN -
Postup přípravy
Nakrájíme nadrobno cibulku a usmažíme jí na másle. Na této směsi opečeme měkký salám. Mezitím povaříme brokolici naměkko a uvaříme těstoviny. Brokolici najemno nasekáme, přidáme těstoviny a dochutíme česnekem, solí a ostrým chilli. Tuto směs promícháme, zalijeme rozmíchaným vajíčkem s mlékem a zapečeme v troubě.
150 g tříbarevných těstovin (torti - šroubky :)), 2 plechovky tuňáka ve vlastní šťávě, 10 lžic majonézy (nej je ale "majonéza" vyrobená z jogurtu - yofresh) + 1 lžíce francouzské hořčice + 6 lžic citronové šťávy + 1 lžíce krystal cukru + 250 g brokolicových růžiček, čerstvá bazalka, sůl, pepř. Když to všechno hezky smícháte, tak už je to hotový a podávejte v pokojové teplotě.