Brokolicová omáčka

Výborná omáčka k těstovinám!


3.624x
30 min
5×

Ingredience

500 gbrokolice
1 špetkabazalka
1 špetkapodravka
1 špetkamletý pepř
1-2 lzeleninový vývar
250 mlsmetana ke šlehání
2 kstavený smetanový sýr

Postup přípravy

Brokolici si rozdělíme na malé růžičky, omyjeme a dáme do hlubší pánve nebo hrnce. Připravíme si horký zeleninový bujón, který přidáme k brokolici. Dále přidáme bazalku, pepř, sůl a podravku. To vše vaříme asi 10 - 20 minut. Potom k brokolici přidáme smetanu a tavené sýry. Vaříme, dokud se sýry neroztaví. Pokud je omáčka řídká, zahustíme omáčku pomocí jíšky z polohrubé mouky. Brokolicovou omáčku podáváme k těstovinám.
user-icon

autor Lusa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Brokolicová omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena