Brambuchta

Buchta z bramborákového těsta.


3.091x
45 min

Postup přípravy

Sýry nastrouháme. Salámy nakrájíme na drobné kostičky. Pekáček si předem vytřeme olejem. Troubu předehřejeme na 250 °C.

Obsah sáčku sypké bramborákové směsi smícháme s práškem do pečiva, mlékem a přidáme nadrobno nakrájené salámy a nastrouhané sýry. Těsto na brambuchtu vlijeme do připraveného pekáčku a předeme v předehřáté troubě dozlatova.

Upečenou brambuchtu podáváme horkou i studenou. Brambuchta je dobrota pro každý den. Nejvhodnější přílohou je pivo.
user-icon

autor TOMZLUK


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Brambuchta

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Silvestrovské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena