Brambory v papiňáku

Rychlá úprava brambor s výbornou chutí.


3.527x
15 min
6×

Postup přípravy

Oloupané brambory nakrájíme na plátky. Cibuli a česnek také oloupeme a nakrájíme na kolečka, česnek na plátky. V papiňáku rozpustíme máslo a na něm osmahneme cibulku dorůžova, můžeme přidat i nakrájený česnek. Pak přidáme brambory, osolíme a promícháme. Uzavřeme papiňák a počkáme, až začne pískat, potom necháme 4 - 5 minut. Pak vypneme a necháme ještě 5 minut dojít, brambory se krásně připečou. Brambory v papiňáku podáváme podle vlastní chuti.
user-icon

autor tissue

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Brambory v papiňáku

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena