Brambory pečené s uzeným masem

Výtečný a nápaditý recept z kuchyně Velké Británie.


2.91068x
120 min

Postup přípravy

Uzené maso, bůček nebo krkovici nakrájíme na malé kostičky. Brambory a cibuli očistíme a nakrájíme na plátky.

Maso, brambory a cibuli urovnáme ve vrstvách do vymaštěného kastrolu. Poslední vrstvou jsou brambory. Každou vrstvu osolíme a opepříme. Takto připravené brambory zalijeme mlékem, poklademe kousky sádla nebo jiného tuku a pečeme pod pokličkou v mírně vyhřáté troubě.

Brambory pečené s uzeným masem podáváme v misce, ve které jsme je zapékali.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Brambory pečené s uzeným masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Britská