Vaření.czReceptyBramborový salát s restovaným tuňákem

Bramborový salát s restovaným tuňákem

Netradiční kombinace surovin jako výborná svačinka nebo večeře.


4.73x
30 min

Ingredience

sůl
3 lžícemajonéza
2 ksrajče
150 gtuňák
2 ksšalotka
1 lžíceančovičky
3 lžíceolivový olej
2 lžícekysaná smetana
mletý bílý pepř
3 lžícebílý vinný ocet
3 lžícečerné olivy
olivový olej na smažení
2 lžícedijonská hořčice
2 ksvejce natvrdo
2 ksčervená cibule
300 gnové brambory
80 gzelené fazolky

Postup přípravy

Nové brambory opláchneme a uvaříme doměkka. Omytého a osušeného čerstvého tuňáka nařežeme na menší kostky a restujeme je v rozpáleném olivovém oleji na pánvi dozlatova. Zelené fazolky očistíme, spaříme horkou vodou a nakrájíme. Oloupanou červenou cibuli nakrájíme na jemná kolečka, rajčata na čtvrtky a vejce na větší kousky. Na dresink našleháme majonézu, smetanu, hořčici, šalotku nakrájenou najemno, olej a ocet. Osolíme a opepříme. Do dresinku vložíme rozpůlené brambory, cibuli, fazolky a rajčata. Přidáme vypeckované černé olivy a vejce. Nakonec základ bramborového salát promícháme s nasekanými ančovičkami a restovaným tuňákem. Bramborový salát s restovaným tuňákem podáváme s celozrnným pečivem
user-icon

autor VIKI

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramborový salát s restovaným tuňákem

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena