Bramborový salát s ředkvičkami

Bramborový salát hlavně pro ty, kteří si musí hlídat svou váhu.


2.9102x
60 min

Postup přípravy

Brambory očistíme, omyjeme a ve slupce vaříme asi 35 minut. Cibuli oloupeme, jemně usekáme a na rozpáleném oleji necháme zesklovatět. Zalijeme masovým vývarem a bílým vinným octem.

Uvařené brambory oloupeme a necháme vychladnout. Potom je nakrájíme na plátky, přidáme do ještě horké cibule, opepříme a osolíme.

Ředkvičky omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenká kolečka. Pažitku omyjeme, oklepeme a jemně usekáme.

Bramborový salát nandáme na mísu, posypeme ředkvičkami a pažitkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborový salát s ředkvičkami

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena