Bramborový salát s ředkvičkami

Bramborový salát hlavně pro ty, kteří si musí hlídat svou váhu.


2.9102x
60 min

Postup přípravy

Brambory očistíme, omyjeme a ve slupce vaříme asi 35 minut. Cibuli oloupeme, jemně usekáme a na rozpáleném oleji necháme zesklovatět. Zalijeme masovým vývarem a bílým vinným octem.

Uvařené brambory oloupeme a necháme vychladnout. Potom je nakrájíme na plátky, přidáme do ještě horké cibule, opepříme a osolíme.

Ředkvičky omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenká kolečka. Pažitku omyjeme, oklepeme a jemně usekáme.

Bramborový salát nandáme na mísu, posypeme ředkvičkami a pažitkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborový salát s ředkvičkami

Zpět na recept