Bramborový knedlík s mletým masem

Recept na jednoduchou knedlíkovou přílohu.


4.515x
45 min

Postup přípravy

Nakrájenou cibuli orestujeme na oleji dozlatova. Přidáme mleté maso, které krátce orestujeme. Nakonec promícháme se smetanou a ochutíme solí a pepřem. Kdo má rád, přidá hořčici a majoránku.

Uvařené brambory oloupeme a nastrouháme na jemné straně struhadla. Nastrouhané brambory promícháme s vejcem, solí, krupicí a hrubou moukou. Z těsta vytvoříme placičky, do kterých přidáváme náplň. Dobře uzavřené knedlíky vaříme v osolené vodě 10 - 15 minut podle velikosti knedlíků.

Bramborový knedlík s mletým masem podáváme jako přílohu nebo samotné přelité osmahnutou cibulkou.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborový knedlík s mletým masem

Zpět na recept