Bramborový guláš trochu jinak

Tradiční bramborový gulášek netradičně! Skvělá chuť s cuketou, paprikou a čerstvou majoránkou bez zdlouhavých příprav. Navíc je celý pokrm dietní.


3.0895x
0
3×

Postup přípravy

Oškrábané a omyté brambory si nakrájíme na kolečka. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky, hlavně česnek. Omyjeme si cuketu, očistíme ji a nakrájíme na plátky. Papriku si také omyjeme, rozpůlíme, zbavíme jadřince a jadérek a dužinu nakrájíme na nudličky.


Omyjeme si majoránku, otrháme lístečky a můžeme si ji nahrubo nasekat. Uzeninu zbavíme slupky a nakrájíme ji na kousky.



Na rozpáleném oleji si cca 5 minut opékáme brambory. Pokud možno dozlatova. Přidáme cibuli, česnek, cuketu, papriku a vše opékáme další 10 minut. Samozřejmě občas směs promícháme.



Jídlo dochutíme solí a pepřem. Nakonec přidáme kousky uzeniny a majoránku a neháme ve směsi prohřát.



Podáváme teplé.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborový guláš trochu jinak

Zpět na recept