Bramborový guláš na pivě

Recept na guláš provoněný pivem.


2.91041x
75 min

Postup přípravy

Nakrájenou slaninu osmahneme na oleji s nadrobno nakrájenou cibulí a česnekem. Přidáme na kostky nakrájené maso a za častého míchání ho opečeme. Zasypeme mletou paprikou, promícháme, podlijeme pivem a pod pokličkou dusíme asi 10 minut.

Pak do základu na guláš vmícháme oloupané brambory nakrájené na kostky a na plátky nakrájená rajčata. Guláš osolíme, okořeníme a za občasného míchání a podlévání dusíme doměkka. Nakonec přidáme scezenou kukuřici a ještě krátce prohřejeme.

Bramborový guláš na pivě podáváme sypaný petrželkou nebo pažitkou. Maso můžeme bez problémů zaměnit. Bramborový guláš na pivě podáváme s chlebem nebo opečenou bagetkou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborový guláš na pivě

Zpět na recept