Bramborový guláš 1

Tento recept má původ v Maďarsku, a proto je trochu pikantní.


3.811x
45 min
2×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno, slaninu nakrájíme na kostičky, brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.

Sádlo rozpustíme při střední teplotě. Slaninu a cibuli osmahneme, smícháme s rajským protlakem, paprikou a prolisovaným česnekem.
Vmícháme brambory, přilijeme horkou vodu tak, aby jen pokrývala brambory. Okořeníme a přikryté necháme vařit asi 15 minut.

Salám nakrájíme a přidáme do hrnce. Necháme prohřát. Nakonec bramborový guláš dochutíme octem a špetkou cukru.

Bramborový guláš se slaninou podáváme teplý a nejlépe s čerstvým pečivem.
user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborový guláš 1

Zpět na recept