Bramborový domácí chléb

Recept na chléb zadělávaný v domácí pekárně, pečený v troubě.


4.516x
90 min
3×

Ingredience

2 lžičkysůl
1 ksvejce
25 mlmáslo
7 gdroždí
0.5 lžičkycukr krupice
630 ghladká mouka
300 mlvlažná voda
150 gvařené brambory

na potření

slaná voda

Postup přípravy

Do pekárny dáme všechny ingredience, nejprve tekuté a potom ostatní, dáme program těsto a necháme kynout. Pak z těsta uděláme bochník, dáme na plech, necháme ještě vykynout, potřeme slanou vodou a dáme péct do předehřáté trouby. Bramborový domácí chléb pečeme asi 50 minut na 170 °C. Upečený bramborový chléb podáváme jako jakékoliv jiné pečivo.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborový domácí chléb

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena