Další z receptů na dobrý chléb, tento je dlouze kynutý a připravuje se bez hnětení.
2 lžičky | sůl |
1 hrnek | hladká mouka |
1.5 hrnku | polohrubá mouka |
2 lžičky | drcený kmín |
0.25 lžičky | sušené droždí |
1 hrnek | celozrnná pšeničná mouka |
0.5 hrnku | bramborová kaše v prášku |
0.75 hrnku | žitný kvásek |
2 hrnky | vývar z vařených brambor |
na potření | |
---|---|
sůl | |
ocet | |
voda |
autor veraricna
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.