Klasické německé špecle se připravují z mouky. Ovšem z brambor jsou ještě lepší.
sůl | |
omáčka | |
---|---|
0.5 dl | olej |
3 dl | vývar |
1 ks | cibule |
1 dl | smetana |
0.4 dl | olivový olej |
1 dl | zakysaná smetana |
1 ks | paprika červená |
1 svazek | jarní cibulka |
150 g | houby čerstvé |
1 lžička | mletá sladká paprika |
400 g | kuřecí stehenní řízky |
těsto | |
sůl | |
3 ks | vejce |
150 g | polohrubá mouka |
350 g | brambory vařené |
podle potřeby | |
2 lžíce | hladká mouka |
autor Malina
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena