Bramborové rosti

Bramborová pochoutka s mletým masem a parmezánem.


3.01366x
45 min

Postup přípravy

Rajčata spaříme a oloupeme. Oloupané brambory nakrájíme na plátky a poté na jemné nudličky. Česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme najemno.

Na větší pánvi nudličky prudce opečeme z obou stran, aby vznikla placka. Takto vzniklé rosti osolíme a okořeníme drceným pepřem.

Žampiony oloupeme a nakrájíme nahrubo. Petrželku opereme a nasekáme. Na pánvi rozpustíme máslo. Přidáme žampiony a zprudka je podusíme. Pak přidáme petrželku a necháme prohřát.

Česnek a cibuli opečeme na oleji dozlatova, přidáme mleté maso a znovu opečeme. Přidáme loupaná rajčata, ochutíme solí a drceným pepřem a dusíme, až je maso hotové. Poté přidáme žampiony, krátce prohřejeme.

Směs podáváme na rosti, vše posypané strouhaným parmezánem.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborové rosti

Zpět na recept