sůl | ||
1 ks | vejce | |
200 g | brambory | |
1 ks | cibule | |
mletý pepř | ||
3 lžíce | polohrubá mouka | |
muškátový oříšek | ||
1 ks | paprika červená | |
200 g | kyselé zelí | |
omáčka | ||
---|---|---|
sůl | ||
1-2 lžičky | cukr krupice | |
mletý bílý pepř | ||
2 lžíce | polohrubá mouka | |
5 lžic | smetana ke šlehání | |
2 lžíce | tuk (máslo) | |
200 ml | vývar (z kostky) | |
1 lžíce | nakládaný křen | |
příloha | ||
1 ks | pórek | |
podle potřeby | ||
olej na smažení | ||
na ozdobu | ||
4 snítky | petržel kudrnka |
Autor:Renata Hřebíčková
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena