Bramborové noky s hráškem

Velmi jednoduché, přitom tak dobré! Název už mluví sám za sebe. Výborný recept.


3.73x
35 min
1×

Postup přípravy

Noky uvaříme podle návodu na obalu, scedíme je a necháme okapat. Hrášek dáme do mísy, zalijeme ho vroucí vodou a po 2 minutách rovněž scedíme.

Máslo rozehřejeme v pánvi, přidáme noky a opékáme je 10 - 15 minut dozlatova. Přidáme nastrouhanou citronovou kůru, promícháme a podle chuti osolíme a opepříme. Nakonec zastříkneme citronovou šťávou.

Bramborové noky s hráškem můžeme podávat ozdobené nastrouhaným parmazánem, oreganem či popřípadě bazalkou.
user-icon

autor natkamoty


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborové noky s hráškem

Zpět na recept