Bramborové noky s houskou

Recept na noky, které podáváme s pečeným masem a zelím, nebo se zelím a smaženou cibulkou.


3.97x
45 min

Postup přípravy

Nejprve si na 4 lžících oleje osmažíme na drobné kostičky nakrájenou cibuli a starší housku. Než nám to vychladne, tak si připravíme sypké bramborové těsto v prášku podle návodu na obalu.

Nastrouháme syrové i vařené brambory a vmícháme do těsta, potom ještě zapracujeme osmaženou cibulku s houskou.

Dáme si vařit vodu do většího hrnce a osolíme ji. Lžící namočenou v horké vodě z těsta vykrajujeme noky a vhazujeme je do vařící vody. Od posledního vloženého noku vaříme asi 5 minut.

Bramborové noky s houskou podáváme podle chuti.
user-icon

autor JanaB


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborové noky s houskou

Zpět na recept