Bramborové lívanečky

Výtečný a snadný pokrm, který můžeme podávat i jako přílohu k masům.


2.9939x
30 min

Postup přípravy

Brambory oloupeme a uvaříme je ve vroucí osolené vodě doměkka. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Uvařené brambory prolisujeme, smícháme s mlékem, žloutky, muškátovým oříškem a dobře rozšleháme. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Na rozpáleném oleji smažíme z těsta zlatavé bramborové lívanečky.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramborové lívanečky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z polské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena