Bramborová zálivka

Možná trochu zvláštní, ale moc dobrá zálivka z vařené brambory. Hodí se také jako dip, do kterého namáčíme kousky zeleniny.


3.0957x
15 min

Postup přípravy

Bramboru uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a nastrouháme na jemno, přidáme k ní prolisovaný česnek. Bramboru rozšleháme s octem, jogurtem, hořčicí a solí a postupně přidáváme olej, až je bramborová zálivka vláčná. Nakonec přidáme na jemno nasekanou petrželku. Bramborovou zálivku používáme k dochucení salátů, ale je výborná i jako dip k namáčení zeleninový kousků.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramborová zálivka

Zpět na recept
Druh jídla
Zálivky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena