Bramborová srdíčka s bylinkovým máslem

Recept na chuťovku i přílohu. Stačí jen pár ingrediencí.


4.713x
20 min
1×

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nastrouháme na jemném slzičkovém struhadle, přidáme změklé bylinkové máslo, mouku, osolíme a vypracujeme v těsto.

Těsto vyválíme na asi 1/2 cm vysoký plát, z nějž vykrajujeme srdíčka.

Srdíčka opékáme na teflonové pánvi z obou stran dozlatova. Na pánev není potřeba dávat tuk, jelikož placičky již obsahují máslo.

Bramborová srdíčka s bylinkovým máslem můžeme podávat jako chuťovku a také jako variantu přílohových placiček.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborová srdíčka s bylinkovým máslem

Zpět na recept