Bramborová polévka

Klasická bramboračka, ale zase trochu jinak.


3.0673x
60 min

Postup přípravy

Dobře prorostlou slaninu nakrájíme na malé kostičky a orestujeme ji na oleji. Přidáme cibule, které jsme také nakrájeli na malé kostičky a necháme zesklovatět. Dále omyjeme obrambory, oloupeme, nakrájíme na drobné kostičky nebo na menší kousky, přidáme vývar, orestovanou slaninu s cibulí a vše vaříme asi 20 minut. Mezitím omyjeme a na plátky nakrájíme pórek. Do povařené polévky přidáme pórek a ještě 10 minut vaříme. Nakonec přidáme na plátky nakrájené uzenky a krátce je v polévce prohřejeme. Polévku dochutíme kořením a ihned podáváme ozdobenou lístky kerblíku.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramborová polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena