Vaření.czReceptyBramborová polévka s klobásou

Bramborová polévka s klobásou

Bramborová polévka pro ty, kteří se na houby ještě nedostali nebo neměli v lese štěstí.


3.3100x
30 min
1×

Postup přípravy

Na rozpáleném oleji zesklovatíme oloupanou a nadrobno posekanou cibulku, zaprášíme ji moukou a sladkou paprikou a připravíme řidší paprikovou jíšku. Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostky a spolu s bujónem, kmínem, pálivou paprikou a kolečky klobásy uvaříme do měkka. Vývar z brambor a klobásy zahustíme paprikovou jíškou, vše dobře promícháme a povaříme. Nakonec polévku ochutíme pepřem, solí a ozdobíme sekanou petrželkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramborová polévka s klobásou

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena