Do obvyklého těsta na italskou pizzu se sice brambory nepřidávají, ale tahle varianta rozhodně stojí za vyzkoušení a ochutnání.
3 stroužky | česnek |
1 lžíce | olej |
3 lžíce | máslo |
1 ks | cibule |
120 g | eidam |
110 g | anglická slanina |
2 ks | červená paprika |
10 ks | brambor |
100 g | kadeřávek |
1 lžička | sušená majoránka |
těsto | |
---|---|
2 lžíce | olej |
1 lžička | sůl |
1 ks | vejce |
1.5 dl | mléko |
0.5 kostky | droždí |
1 lžička | cukr krupice |
250 g | hladká mouka |
podle chuti | |
sůl | |
mletý bílý pepř | |
na ozdobu | |
celerová nať |
autor Jovi
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.