Vaření.czReceptyBramborová pečenice s žampióny

Bramborová pečenice s žampióny

Ryhclé jídlo, pokud vám zbydou nějaké vařené brambory ve slupce a hlavně dobře zasytí!


2.9619x
35 min

Postup přípravy

Na tuku zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme na plátky nakrájené žampiony, vydusíme do tuku, přidáme vařené brambory nakrájené na plátky, sůl, pepř, vše lehce promícháme, vložíme do pekáčku vymazaného tukem a dáme zapéci do vyhřáté trouby. Po částečném zapečení zalijeme brambory osolenými vejci, rozšlehanými s mlékem a dopečeme. Podáváme se zeleninovým salátem.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramborová pečenice s žampióny

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena