Vaření.czReceptyBramborová kaše zapečená s volským okem

Bramborová kaše zapečená s volským okem

Recept na chutnou večeři.


3.212x
35 min

Postup přípravy

Oloupané brambory uvaříme ve slané vodě doměkka. Pak je scedíme a vyšleháme se 1/4 litrem horkého mléka dohladka na kaši. Ohnivzdornou mísu vymažeme dobře tukem, přidáme kaši a uděláme do ní 4 důlky naběračkou. Do důlků vyklepneme vejce. Povrch posypeme hodně nasekanou petrželí, hodně pokropíme máslem a zapečeme v troubě, až se vejce srazí a kaše trochu zezlátne. Bramborovou kaši zapečenou s volským okem podáváme s hlávkovým salátem.
user-icon

autor 60 Věra

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramborová kaše zapečená s volským okem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena