Vaření.czReceptyBramborová kaše s lučinou

Bramborová kaše s lučinou

Bramborová kaše zase jinak. Našlehaná chutná výborně.


3.611x
35 min
3×

Postup přípravy

Brambory (varný typ na pyré) oloupeme a nakrájíme na kostky. Zalijeme vroucí vodou a přidáme lžičku až dvě soli. Uvaříme doměkka a scedíme. Ještě horké brambory rozmačkáme. Přidáme máslo, vlažnou smetanu a lučinu. Pomocí ponorného mixéru vyšleháme, nakonec vmícháme zelenou petrželku a podle chuti ještě bramborovou kaši dosolíme. Bramborovou kaši s lučinou podáváme nejlépe ihned po přípravě. Chutná k jakýmkoliv smaženým pokrmům, přírodním řízkům apod.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramborová kaše s lučinou

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena