Vaření.czReceptyBramborákové medvědí tlapy

Bramborákové medvědí tlapy

Recept na bramboráky s masem a zelím.


3.48x
45 min

Postup přípravy

Z bramborákového těsta smažíme velké bramboráky. Krkovici nebo kotletu nakrájíme, okořeníme oblíbeným kořením a osmažíme z obou stran. Hotové bramboráky dáme na talíř. Na placku položíme ke kraji maso, dáme kysané zelí a bramborák přehneme. Připravenou medvědí tlapu ozdobíme smetanou a případně i čerstvými bylinkami. Hotové bramborákové medvědí tlapy ihned podáváme.
user-icon

autor LENKU

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramborákové medvědí tlapy

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena