Bramborák s uzeným masem

Znáte náš vylepšený bramborák s uzeným masem? Velmi chutný, sytý pokrm, který jistě zachutná každému labužníkovi.


3.01096x
90 min
3×

Ingredience

česnek
sůl
1 ksvejce
800 gbrambory
1 dlmléko
majoránka
200 ghladká mouka
200 guzené maso
mletý černý pepř

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nastrouháme.

Do brambor přidáme nadrobno nakrájené vařené uzené maso, prosátou mouku, vejce, horké mléko, majoránku, podle chuti pepř, sůl a česnek utřený se solí. Takto připravené těsto dobře promícháme.

Na rozehřátém tuku smažíme z bramborákového těsta placky.

Bramboráky s uzeným masem můžeme ihned podávat. Bramborák s uzeným masem jsou dobré teplé i studené. Můžeme k nim podávat různé omáčky nebo je jíst jen tak.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborák s uzeným masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena