Bramborák s kysaným zelím

Recept na výbornou chuťovku nebo jednoduchou večeři.


4.523x
20 min
1×

Postup přípravy

Brambory oškrábeme, nastrouháme a vložíme do mísy společně s oloupaným a prolisovaným česnekem. Přidáme vejce, sůl, mléko, majoránku, hladkou mouku (na zahuštění) a pepř. Vymícháme.

Nakonec přidáme vyprané kysané zelí tak, aby nebylo moc kyselé. Pepře a česneku můžeme dát víc, zelí nám ostrou chuť trochu stáhne.

Na kilo brambor a dvě vejce dáme půl kila zelí, ostatní ingredience podle chuti.

Bramboráčky se zelím smažíme na pánvi s rozpáleným olejem. Chutnají i zastudena.
user-icon

autor kajulka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborák s kysaným zelím

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena