Bramborák na plechu

Bramborák pečený na plechu není moc mastný a chutná výborně. Navíc šetří čas oproti smažení na pánvičce.


3.975x
30 min
5×

Postup přípravy

Brambory s česnekem oloupeme a obojí nastrouháme. Přidáme vejce, majoránku, sůl, zelí a nakrájený salám. Vše promícháme s polohrubou moukou - dávám polohrubou, protože mouka vpije vodu z brambor. Bramborákové těsto poklademe v podobě hromádek na vymazaný plech a roztáhneme na placku. Bramboráky na plechu pečeme po obou stranách dozlatova.
user-icon

autor tomtyna

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramborák na plechu

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena