Vaření.czReceptyBramboráčky s mletým masem

Bramboráčky s mletým masem

Recept na výborné bramboráky plněné mletým masem.


4.516x
30 min
2×

Ingredience

podle potřeby

olej
2 lžícehladká mouka

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

těsto

2 ksvejce
500 gbrambory
1 lžícekřen
250 gmleté hovězí maso
2 ksjarní cibulka

Postup přípravy

Jarní cibulku oloupeme a nasekáme nadrobno. Česnek oloupeme a prolisujeme. Brambory nastrouháme nahrubo a vymačkáme. Křen očistíme a nastrouháme na jemném struhadle. Nastrouhané brambory promícháme s vejcem, mletým masem, nasekanou cibulí, nastrouhaným křenem, solí a pepřem. Kdo je zvyklý, přidá česnek a majoránku, já ho v tomto receptu vynechala, neboť výbornou chuť dodá křen. Přidáme trochu mouky a promícháme. Těsto promícháme a lžící tvoříme na teflonové pánvi malé bramboráky, které trošku připlácneme. Smažíme z obou stran dozlatova a ukládáme na sací kartu. Bramboráčky s mletým masem podáváme teplé nebo vlažné jako výbornou chuťovku.
user-icon

autor null

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramboráčky s mletým masem

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena