Bramboráčky s mletým masem

Recept na výborné bramboráky plněné mletým masem.


4.516x
30 min
2×

Postup přípravy

Jarní cibulku oloupeme a nasekáme nadrobno. Česnek oloupeme a prolisujeme. Brambory nastrouháme nahrubo a vymačkáme. Křen očistíme a nastrouháme na jemném struhadle.

Nastrouhané brambory promícháme s vejcem, mletým masem, nasekanou cibulí, nastrouhaným křenem, solí a pepřem. Kdo je zvyklý, přidá česnek a majoránku, já ho v tomto receptu vynechala, neboť výbornou chuť dodá křen. Přidáme trochu mouky a promícháme.

Těsto promícháme a lžící tvoříme na teflonové pánvi malé bramboráky, které trošku připlácneme. Smažíme z obou stran dozlatova a ukládáme na sací kartu.

Bramboráčky s mletým masem podáváme teplé nebo vlažné jako výbornou chuťovku.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramboráčky s mletým masem

Zpět na recept