Boží milosti z kysané smetany

Další verze vánočního cukroví.


4.729x
60 min
3×

Postup přípravy

Z uvedených suroviny vypracujeme hladké a vláčné těsto, které necháme asi 30 minut uležet.

Uleželé těsto rozválíme na tenký plát. Pak jej několikrát přeložíme jako listové těsto a znovu tence vyválíme. Z těsta nakrájíme rádýlkem řezy. Boží milosti smažíme v rozehřátém oleji dozlatova. Pak je dáme na ubrousek odsát přebytečný tuk.

Boží milosti z kysané smetany posypeme skořicí a cukrem, dokud jsou ještě teplé.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Boží milosti z kysané smetany

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty