Bowle z tropického ovoce

Recept na bowle z tropického ovoce a bílého vína, suchého sektu.


5.05x
20 min

Postup přípravy

Pomeranče omyjeme, oloupeme kůru a velice pečlivě je očistíme.

Dužinu pomerančů rozdělíme na jednotlivé dílky, které ještě rozkrájíme na úhledné třetinky. Ovoce přendáme do misky, zalijeme ho pomerančovým likérem a necháme alespoň 30 minut uležet na chladném místě, aby pomeranč nasákl aroma likéru.

Oloupeme slupku banánu a ostrým nožem ho nakrájíme na tenká kolečka. Otevřeme ovocný koktejl a obsah plechovky přidáme do misky s pomeranči. Přidáme kousky banánu.

Vše zalijeme připraveným, dobře vychlazeným suchým vínem a sektem a necháme v lednici několik hodin vychladit na správnou teplotu. Podáváme v soupravě určené k servírování bowle.

Do skleniček přidáme napichovátka na ovoce.
user-icon

autor spider-rio


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bowle z tropického ovoce

Zpět na recept