Bowle z tropického ovoce

Recept na bowle z tropického ovoce a bílého vína, suchého sektu.


5.05x
20 min

Postup přípravy

Pomeranče omyjeme, oloupeme kůru a velice pečlivě je očistíme. Dužinu pomerančů rozdělíme na jednotlivé dílky, které ještě rozkrájíme na úhledné třetinky. Ovoce přendáme do misky, zalijeme ho pomerančovým likérem a necháme alespoň 30 minut uležet na chladném místě, aby pomeranč nasákl aroma likéru. Oloupeme slupku banánu a ostrým nožem ho nakrájíme na tenká kolečka. Otevřeme ovocný koktejl a obsah plechovky přidáme do misky s pomeranči. Přidáme kousky banánu. Vše zalijeme připraveným, dobře vychlazeným suchým vínem a sektem a necháme v lednici několik hodin vychladit na správnou teplotu. Podáváme v soupravě určené k servírování bowle. Do skleniček přidáme napichovátka na ovoce.
user-icon

autor spider-rio


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bowle z tropického ovoce

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena