Bomberovy vepřové kousky

Pokrm připravený z vepřového masa, čerstvé zeleniny a koření.


3.1170x
20 min

Ingredience

3 lžíceolej
1 kspórek
1 lžičkakari koření
1 kspaprika červená
1 lžícesójová omáčka
1 lžíceškrobová moučka
1 kspaprika zelená
450 gvepřová kýta
0.5 lžičkymletý černý pepř
0.5 lžičkymletá pálivá paprika

Postup přípravy

Vepřovou kýtu omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. V misce ji zakapeme olejem, přidáme škrob, koření a sójovou omáčku. Pórek a papriky očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka a nudličky. Na rozpáleném oleji maso rychle orestujeme, přidáme zeleninu a pod pokličkou dusíme ve vlastní šťávě doměkka. Podle chuti směs osolíme. Bomberovy vepřové kousky podáváme s rýží.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bomberovy vepřové kousky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena