Bolševický biftek

Bezmasý biftek z chleba. Všechny ingredience jsou závislé na počtu osob, pro které je budeme připravovat.


3.02138x
30 min
5×

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nasekáme nadrobno. Z vajec připravíme sázená vejce. Krajíce chleba překrojíme na půlky a osmažíme po obou stranách dozlatova. Pokud je připravujeme venku, můžeme je ogrilovat. Vyjmeme je, ještě horké je osolíme. Z jedné strany je potřeme česnekem, worcesterskou omáčkou, hořčicí a posypeme cibulkou. Nakonec na každou topinku položíme sázené vejce, osolíme, opepříme a zakápneme kečupem. Bifteky ihned podáváme.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bolševický biftek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena