Bolševický biftek

Bezmasý biftek z chleba. Všechny ingredience jsou závislé na počtu osob, pro které je budeme připravovat.


3.02138x
30 min
5×

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nasekáme nadrobno. Z vajec připravíme sázená vejce.

Krajíce chleba překrojíme na půlky a osmažíme po obou stranách dozlatova. Pokud je připravujeme venku, můžeme je ogrilovat. Vyjmeme je, ještě horké je osolíme. Z jedné strany je potřeme česnekem, worcesterskou omáčkou, hořčicí a posypeme cibulkou. Nakonec na každou topinku položíme sázené vejce, osolíme, opepříme a zakápneme kečupem.

Bifteky ihned podáváme.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bolševický biftek

Zpět na recept