Jednoduchý a časově nenáročný recept na boloňské špagety s netradičním masem.
Hodnocení
4.0
/ 5 (4x)
Doba přípravy
25 min
Ingredience
Podle chuti
Cukr
Omáčka
Olej1 lžíce
Sůl1 lžička
Rajčatový protlak1 balení
Tuňák2 plechovky
Oregano2 lžíce
Mletý černý pepř1/2 lžičky
Příloha
Špagety1 balení
Na ozdobu
Tvrdý sýr
Postup přípravy
Na pánev dáme tuňáka, orestujeme a přidáme sůl, mletý černý pepř a oregano. Když je tuňák opečený, přidáme rajský protlak a počkáme, dokud tuňák nedojde, podle chuti přidáme cukr.
Špagety uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě a do vody přidáme olej, aby se špagety nepřilepily.
Tvrdý sýr (nejlépe parmazán) nastrouháme. Boloňskou omáčku s tuňákem podáváme se špagetami a nastrouhaným sýrem.