Bolavá pata

Recept na slaný, pikantní a silně aromatický moučník.


3.73x
45 min
1×
Podobné recepty

Postup přípravy

Smícháme polohrubou mouku, bílý jogurt, vejce, prášek do pečiva a sůl.

Vzniklé těsto vylijeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný velký plech. Těsto poklademe plátky olomouckých tvarůžků, v další vrstvě anglickou slaninou a bohatě posypeme kořením (kmín, gyros koření, oregano, saturejka).

Bolavou patu dáme zapéct na 25 - 30 minut do vyhřáté trouby na vyšší teplotu. Upečenou chuťovku nakrájíme na čtverce.

Bolavou patu podáváme nejlépe ihned teplou, ale po vychladnutí chutná také výborně.
user-icon

autor Olga


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bolavá pata

Zpět na recept