Recept na rychlý předkrm k obědu nebo lehkou večeři z hermelínu.
Hodnocení
3.2
/ 5 (56x)
Doba přípravy
30 min
Ingredience
5 ks
vejce
1 ks
cibule
2 lžíce
pažitka
1 lžička
vegeta
3 ks
Hermelín
15 dkg
měkký salám
podle potřeby
sůl
strouhanka
mletý černý pepř
Postup přípravy
Hermelín a salám nastrouháme na hrubém struhadle. Cibuli a pažitku očistíme.
K nastrouhaným ingrediencím přidáme očištěnou a nadrobno nakrájenou cibuli, pažitku a celá vejce. Osolíme, opepříme a přidáme vegetu. Vše zamícháme a zahustíme strouhankou.
Ze směsi uděláme malé placičky, které obalíme ve strouhance a osmažíme na pánvi v rozpáleném oleji.
Nejlepší přílohou k bochníčkům z hermelínu je čerstvý chléb.